nieuwe website
Onze website is aan vernieuwing toe meer lezen..
Vastelaovendj
In verband met de Vastelaovendj is de praktijk op maandag 8 februari gesloten
Fijne Feestdagen
we wensen iedereen fijne feestdagen en een gezond 2016
Open Dag
Open Dag meer lezen..
Verbouwing
Maandag 19 januari is de verbouwing van start gegaan meer lezen..
Kerstrooster
Gedurende de feestdagen is er een aangepast rooster. 1e en 2e kerstdag, is de praktijk gesloten. Op 31 December is de praktijk beperkt geopend. Donderdag 1 en vrijdag 2 januari zijn we gesloten. Voor dringende afspraken kunt U ons altijd bereiken op het praktijkadres. Vanaf 5 januari staan wij weer voor u klaar. Namens Fysiotherapie Swalmen wensen wij U een gezond en voorspoedig 2015.
Verbouwingsnieuws
meer lezen..
afscheid Resy van den Dungen
Collega Resy van den Dungen-Lammers neemt na bijna 6 jaar afscheid meer lezen..
Bijscholing Functionele Klachten
Collega Valerie van de Geijn, Master Kinderfysiotherapeut heeft recent de bijscholing "Omgaan met Functionele Klachten"  gevolgd. meer lezen..
Interressante site voor senioren/ouderen
Er is de laatste tijd steeds meer informatie beschikbaar voor senioren/ouderen. Veel van deze informatie kunt u vinden bij de fysiotherapeut, maar ook op de volgende site;  www.senioren.nl
Lopende Zaak
Fysiotherapie Swalmen heeft nu ook een samenwerking met "Lopende Zaak" , www.lopendezaak.nl ,een initiatief van Chris Rozema om het lopen meer toegankelijk te maken voor alle leeftijden. Mocht u vragen hebben omtrent blessure preventie of behandeling kunt u altijd bij ons terecht.
Blessures voorkomen
meer lezen..
Uitbreiding Dry-Needling
meer lezen..
Collega Loes Linssen is gestart
met de opleiding tot Master manuele therapie. Zij volgt deze opleiding bij het SOMT, en volgt de opleiding in het duitse Kerpen. Daar wordt de opleiding gegeven door nederlandse specialisten.
Collega Resy van den Dungen
mag zich vanaf begin 2013 Master Pediatric Physical Therapist noemen. In normale bewoordingen Master Kinderfysiotherapeut. Vanaf januari 2013 zal zij ook weer starten met haar werkzaamheden in de praktijk.
Richard Classen gaat internationaal
meer lezen..
Schouderonderzoek gestart in Swalmen e.o.
Shocodip meer lezen..
Onderzoek Kinderfysiotherapie
Vanaf november 2011 t/m januari 2012 zijn er 50 10-jarige kinderen, uit Swalmen en omgeving, getest op hun spierkracht. meer lezen..
Nieuwe behandelmethode bij Fysiotherapie Swalmen
Dry Needling is een onderdeel van het fysiotherapeutisch handelen en wordt toegepast in aanvulling op de normale fysio- of manueel therapeutische behandeling.

  meer lezen..


Zorgverzekeringen en vergoedingen
Zoals U misschien weet zit fysiotherapie niet meer in het basispakket, maar dient U hiervoor een zgn. aanvullende verzekering af te sluiten. meer lezen..
Kwaliteitsniveau wederom bevestigd
Woensdag 18-04-2012 heeft de KIWA onze praktijk weer onder de loep genomen. Na uitvoerig onderzoek en visitatie hebben we wederom ons kwaliteitsniveau bevestigd gezien, en mogen we met trots het zgn. HKZ-certificaat in ontvangst nemen.
Valtraining Fysiotherapie Swalmen groot succes!!
De eerste cursus valtraining is afgesloten. meer lezen..
Franco Toirkens namens OrangeBabies de Mont Ventoux op.....
Zondag 1 juli 2012 zal deze berg het decor zijn voor Franco Toirkens om samen met nog velen enthousiaste fietsers geld in te zamelen voor de stichting Orange Babies. meer lezen..
Nieuwe website
De vernieuwde site is online: mocht u op- of aanmerkingen hebben laat het ons weten. Ook aanbevelingen zullen wij ter harte nemen (daar waar mogelijk)

Ook het front-office en beide dames staan voor u klaar voor nieuwe afspraken of vragen omtrent de vergoedingen in 2012 e.d..

Veldpoort 26 • NL-6071 JL Swalmen • T 0475 50 15 29 • F 0475 60 03 22 • info@fysio-swalmen.nl
© Fysiotherapie Swalmen 2017 • LinksSitemapDisclaimer