Wie zijn wij

De kwaliteit van zorg wordt verwezenlijkt door een team van 8 fysiotherapeuten. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en om de kwaliteit van zorg op een zo hoog mogelijk niveau te houden beschikken onze fysiotherapeuten over een Professional Master studie of zijn nog bezig om deze met succes af te ronden. De specialisaties waarvoor u bij ons in de praktijk terecht kunt zijn:  manuele therapie, sportfysiotherapie, geriatrie fysiotherapie, kinderfysiotherapie en behandelvormen als oedeemtherapie en lymfedrainage.
Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor medische trainings therapie. Dit is een trainingsvorm waarbij u onder professionele begeleiding kunt werken aan uw conditie en/of specifieke revalidatie. Verder kunt u terecht voor bijzondere bandagetechnieken (zwachtelen bij oedeemproblemen), tape technieken (sporttape en medical taping) en voor sportcompressiekousen en braces. 

Fysiotherapie Swalmen heeft met vrijwel alle zorgverzekeringen een zorgovereenkomst. Verder heeft de praktijk sinds oktober 2010 het zogenaamde HKZ-certificaat behaald. Dit is een kwaliteitskeurmerk voor zorginstellingen, en ziet toe dat U kwalitatief goede zorg ontvangt: de zorg waar U recht op heeft.

 

Franco Toirkens - Praktijkeigenaar / Sport-fysiotherapeut (I.A.S.)
Koen van de Winkel - Praktijkeigenaar/Manueeltherapeut
Janna Lemmers - Master Geriatrie Fysiotherapeut
Valerie van de Geijn - Master Kinderfysiotherapeut
Annie Van Den Heuvel- van der Leeuw - Fysiotherapeut
Loes Linssen - Fysiotherapeut / Master Manuele therapie
Jeannine Toirkens - van Cruchten - office manager
Christien Hoogmans - medewerker front-office

Veldpoort 26 • NL-6071 JL Swalmen • T 0475 50 15 29 • F 0475 60 03 22 • info@fysio-swalmen.nl
© Fysiotherapie Swalmen 2017 • LinksSitemapDisclaimer