Valerie van de Geijn

Valerie is in 2007 afgestudeerd als fysiotherapeut en heeft in 2012 haar mastertitel in de kinderfysiotherapie gehaald (MPPT). Ze is vervolgens enkele maanden als vrijwilliger in Indonesië geweest om ervaring op te doen met meervoudig gehandicapte kinderen en kennis te delen met lokale fysiotherapeuten.
In 2015 heeft ze de opleiding tot PsychoMotorisch Therapeut (PMT) gevolgd, in Nederland beter bekend als motorisch RT-er (Remedial Teacher).
Naast dat ze werkzaam is bij ons, werkt ze ook als kinderfysiotherapeut bij Fysio4Kids (Nederweert en Herten).

Door verschillende cursussen en bijscholingen te volgen blijft ze zich continu ontwikkelen op het gebied van de kinderfysiotherapie. Enkele cursussen zijn ETT-Ped (elastisch therapeutisch tapen voor kinderen), behandeling van functionele klachten (ook wel medisch onverklaarbare klachten) bij kinderen, AIMS, M-abc2, PCM en docent yogalates en supyoga.
Ze is blij om de klachten en aandoeningen van kinderen te verhelpen/verminderen en om ze te helpen om te gaan met de klachten.
"Ik wil graag dat ze een gezond en vrolijk leven kunnen (gaan) leiden met zo weinig mogelijk beperkingen. Hierin hoop ik te kunnen helpen, ondersteunen en begeleiden".

BIG 69909404304

Specialisaties

Master Kinderfysiotherapeut